Autobelettering by Colorprofile, for you!

Colorprofile doet ook het beletteren van auto's. Wij gaan altijd zorgvuldig te werk en zorgen dat u altijd tevreden bent met het eindresultaat.


belettering

Als het ontwerp akkoord is kunt u uw auto naar ons toe brengen en zullen wij deze met volledige concentratie aanpakken. Aan het beletteren van een auto is bij ons scherp geprijsd


Het beletteren van auto's verschilt in tijd, dit heeft te maken met het ontwerp. Zijn het nou een paar kleine beletteringen zal het niet zo lang duren maar als bijna de hele auto vol zit duurt het uiteraard langer. Wat de meeste mensen namelijk niet weten is dat zowel bij beletteringen als wrapping de folie moet worden in geföhned. Dit doen wij voor een betere hechting en makkelijker de vorming van de auto over te laten nemen in de folie.


folie keuze

Wij gebruiken wrap folie van Avery voor de egale kleurpartijen/logo's etc(zonder verloop). Wij kunnen het verloop in uw logo/ontwerp eventueel zelf printen op speciale wrap folie die gelamineerd wordt zodat de kleur langer goed blijft.

Doormiddel van onze Avery kleurenwaaier kunnen wij uw logo tot bijna in de perfectie nabootsen met de kleurfolies. De kleuren die Avery niet maakt kunnen wij zelf printen. Vaak worden 3 soorten folie gebruikt bij het wrappen/beletteren van auto's en dat zijn de Avery folie, onze stickervinyl en OneWayVision voor op de achterramen. De achterramen zijn ook te beletteren/wrappen door middel van deze folie waardoor u vanuit de auto wel naar buiten kunt kijken maar van buiten niet meer naar binnen.


Neem gerust contact op als u vragen heeft over het beletteren
van auto's!