Bisonyl by Colorprofile, for you!

Colorprofile levert bisonyldoeken op maat gemaakt naar uw wens. Wij leveren bisonyl van 160cm breed tot 50m lang.


Wat is Bisonyl?

Bisonyl is een met PVC gecoat doek. Door deze coating kunnen wij op dit doek printen. Het doek zelf is een soort van gevlochten vezel doek. Enorm geschikt voor buiten omdat het niet zomaar scheurt etc.


Bisonyl is zowel geschikt voor binnen als voor buiten en op alle manieren op te hangen. Van schroeven tot haken alles is mogelijk. Er bestaan speciale frames die er voor gemaakt zijn. Maar zelf een frame maken kan ook heel makkelijk!
Bisonyl printen

Wij printen al jaren op bisonyl, van de mooiste kleuren foto's tot de meest pakkende reclame opmaken. Prints op bisonyl is één van de dingen die wij het meeste verkopen, veel van onze klanten gebruiken dit materiaal als reclame doeken welke makkelijk te vervangen zijn.


Onze bisonyldoeken blijven lang mooi van kleur, uiteraard zijn ze zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Bisonyl hangt men vaak in speciaal gemaakte frames. Deze leveren wij er vaak niet bij omdat dit niet wordt aangevraagd. Bisonyl kun je op allerlei manieren bevestigen van een schroefje tot haken.


Neem gerust contact op als u vragen heeft over ons bisonyl!