Canvas by Colorprofile, for you!

Colorprofile levert canvasdoeken op maat gemaakt naar uw wens. Wij leveren bijna alle maten aan canvas. Elk formaat in stappen van 10 cm tot maximaal 330 cm is te combineren dus bv 50x70cm, of 30x100cm.


Canvas printen

Van fullcolor tot specials als diep-zwart/wit en sepia.


Onze canvasdoeken blijven lang mooi van kleur, uiteraard zijn ze onbewerkt niet geschikt voor buiten. Omdat de frames van hout zijn hebben deze de kans om krom te buigen. En de inkt is er ook niet echt voor geschikt om in de zon te hangen, zo open en bloot. Wij kunnen dit, op aanvraag, voor u vernissen waardoor het wel mogelijk is om uw canvas buiten te hangen.


Frame formaat

Wij leveren canvas frames op eigenlijk elk leverbaar formaat, mits wij het formaat aankunnen met printen. het maximale wat wij kunnen maken aan canvas is 1,50m. Houten frames gaan tot maximaal 330 cm lang. Hierbinnen is dus alles te combineren.


De formaten die wij voornamelijk op voorraad hebben zijn:
- 20cm,
- 30cm,
- 40cm,
- 50cm,
- 60cm,
- 70cm,
- 80cm,
- 100cm,
- 120cm.
Deze formaten kunnen elk met elkaar worden gecombineerd. Wij gebruiken 6 cm dikke lijsten van gerecycled hout om het milleu te ontlasten. Zo dragen wij toch een steentje bij aan een beter klimaat voor de volgende generaties!
Neem gerust contact op als u vragen heeft over onze canvas frames/prints!