Dibond by Colorprofile, for you!

Colorprofile levert dibond op maat gemaakt voor u. Wij leveren bijna alle maten.


Wat is dibond

Wat is dibond? Dibond is een soort paneel wat bestaat uit 3 lagen, Aluminium aan de buitenkanten en een harde plastic laag in het midden. Hiermee kun je perfect borden maken voor buiten. Deze borden kom je veel tegen in stijgerbouw etc. Dibond is er zowel te verkrijgen in 3, 4, 5, 6 en 10 mm dikte.
Onze aanpak van dibond

Wij maken al jaren dibond borden. Dit kunnen wij doen doormiddel van een sticker op het paneel te bevestigen of door rechtstreeks erop te printen. Uiteraard varieert de manier van aanpak en het formaat in prijs.


Bent u opzoek naar dibond borden te laten beprinten? Dan bent u bij het goede adres! Wij leveren bijna alle formaten, snel en precies zoals u ze wilt! Neem dus gerust contact op of kijk verder op deze pagina voor meer informatie over het printen van dibond panelen bij Colorprofile.
montage van dibond

Dibond is op allerlei verschillende manieren te monteren. Met een dubbelzijdige kleeflaag, met kit, schroeven middels geboorde gaten, 'u' profielen, etc.


Dibond is dus op alle mogelijke manieren te verwerken. Perfect voor buitengebruik omdat het paneel lang mee zal gaan. Doormiddel van alle montage mogelijkheden is het dus ook geen probleem om waar dan ook uw dibond paneel te bevestigen.


Neem gerust contact op als u vragen heeft over onze dibond panelen!