Flyers by Colorprofile, for you!

Colorprofile levert flyers op maat gemaakt voor u! Wij leveren alle soorten en maten flyers naar keuze.


flyers ontwerpen

Wij ontwerpen veel flyers. Wij luisteren naar uw wens en zorgen altijd dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat.


Flyers zie je in veel verschillende formaten. We kunnen de flyers zowel enkelzijdig als dubbelzijdig beprinten. Uiteraard leveren wij ook speciaal op maat gemaakte flyers. Wij kunnen bijna al uw wensen vervullen. Voor grotere aantallen regelen wij het drukwerk voor u.
flyers printen

Wij printen al jaren flyers, van standaard maten tot de meest unieke flyers, wij leveren ze allemaal.


Wilt u flyers laten printen? Dan bent u bij het goede adres! Wij leveren alle soorten flyers precies zoals u ze wilt! Neem dus gerust contact op of kijk verder op deze pagina voor meer informatie over het printen van flyers bij Colorprofile.
Papiersoort

Wij hebben standaard een x-aantal papiersoorten op voorraad liggen. Van ON papier tot Silk (Wit/Semi wit/ met een soort structuur/etc.).


Wij printen op A3+ papier waardoor er meerdere flyers, mits het formaat niet te groot is, op een vel passen. Daardoor kunnen wij u de beste prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden!


Levertijd

In de meeste gevallen kunnen wij uw flyers binnen 2-3 dagen bij u in huis hebben! Dit ligt echter aan de bestanden/briefing die u ons geeft. Als de bestanden/briefing niet goed of duidelijk zijn kost dat natuurlijk tijd.


Maar in de meeste gevallen kunt u na akkoord dus enorm snel van uw flyers genieten en uitdelen!Neem gerust contact op als u vragen heeft over onze flyers!