Foam by Colorprofile, for you!

Colorprofile levert foam panelen op maat gemaakt voor u! Wij leveren bijna alle maten.


Wat is Foam

Wat is Foam? Foampanelen bestaan uit een zachte schuimlaag met een dunne toplaag van karton. Hiermee kun je mooie borden maken voor binnen die niet al te duur zijn. Deze borden kunnen wij op bijna elk formaat leveren. De meest voorkomende dikte zijn 5mm en 10mm
Onze aanpak van foam

Wij maken al jaren foam borden. Dit kunnen wij doen doormiddel van een sticker op het paneel te bevestigen of door rechtstreeks erop te printen. Uiteraard varieert de manier van aanpak en het formaat in prijs.


Bent u opzoek naar foam borden te laten beprinten/beplakken? Dan bent u bij het goede adres! Wij leveren bijna alle formaten, snel en precies zoals u ze wilt! Neem dus gerust contact op of kijk verder op deze pagina voor meer informatie over het beprinten van foam panelen bij Colorprofile.
montage van foam

Foam is op allerlei verschillende manieren te monteren. Met een kit laag, dubbelzijdige tape, schroeven middels geboorde gaten, 'u' profielen, met een kartonnen ezel, etc.


Foam is dus op alle mogelijke manieren te verwerken. Perfect voor zowel binnen- als buitengebruik omdat het paneel lang mee zal gaan. Doormiddel van alle montage mogelijkheden is het dus ook geen probleem om waar dan ook uw foam paneel te bevestigen.


Neem gerust contact op als u vragen heeft over onze foam panelen!