Folders en brochures by Colorprofile, for you!

Colorprofile levert folders en brochures op maat gemaakt voor u! Wij leveren alle soorten en maten folders en brochures naar keuze.


folders en brochures ontwerpen

Wij ontwerpen veel folders en brochures. Wij luisteren naar uw wens en zorgen altijd dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat.


Folders en brochures zie je in veel verschillende formaten. We kunnen de folders en brochures zowel enkelzijdig als dubbelzijdig beprinten. Uiteraard leveren wij ook speciaal op maat gemaakte folders en boekjes. Wij kunnen bijna al uw wensen vervullen.
folders en brochures printen

Wij printen al jaren folders en brochures, van standaard maten tot de meest unieke folders en brochures, wij leveren ze allemaal!


Wilt u folders en brochures laten printen? Dan bent u bij het goede adres! Wij leveren alle soorten folders en brochures precies zoals u ze wilt! Neem dus gerust contact op of kijk verder op deze pagina voor meer informatie over het printen van folders en brochures bij Colorprofile.
Papiersoort

Wij hebben standaard een x aantal papiersoorten op voorraad liggen. Van ON papier tot Silk (Wit/Semi wit/ met een soort structuur/etc.).


Wij printen op A3+ papier waardoor er meerdere folders en boekjes, mits het formaat niet te groot is, op een vel passen. Daardoor kunnen wij u de beste prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden!


Levertijd

In de meeste gevallen kunnen wij uw folders en boekjes binnen 2-3 dagen bij u in huis hebben! Dit ligt echter aan de bestanden/briefing die u ons geeft. Als de bestanden/briefing niet goed of duidelijk zijn kost dat natuurlijk tijd.


Maar in de meeste gevallen kunt u na akkoord dus enorm snel van uw folders en boekjes genieten en uitdelen!Neem gerust contact op als u vragen heeft over onze folders en boekjes!