Roll-ups by Colorprofile, for you!

Display Systems

Colorprofile levert Roll-up systemen op maat gemaakt naar uw wens. Wij leveren Roll-up systemen van A4/A3, 80, 85, 100, 120, 150 én 200cm breed bij 200cm lang.


Wat zijn Roll-ups?

Roll-ups zijn display systems om reclame te maken voor uw bedrijf. Deze systemen komt u vaak tegen op beursen maar tegenwoordig ook gewoon te vinden in meerdere winkels als reclamering! Wij hebben verschillende materialen om in de systemen te doen waardoor de prijzen enorm scherp zijn!


Roll-up systemen zijn geschikt voor binnen. Deze systemen zijn dé manier van zakelijk noch strak reclameren. Deze systemen verschillen nogal qua soort. Er zijn vele soorten roll-up systemen verkrijgbaar van budget tot high quality performance

Roll-ups printen

Wij printen al jaren roll-ups, van de mooiste foto collage's tot de meest pakkende reclame opmaken. Roll-ups zijn één van de dingen die wij het meest verkopen, veel van onze klanten gebruiken dit product als reclame systemen die makkelijk te vervangen zijn.


Onze roll-ups blijven lang mooi van kleur, uiteraard zijn ze alleen geschikt voor binnen omdat ze nogal wind gevoelig zijn. Roll-ups zijn makkelijk op te zetten doormiddel van een bij geleverde stok die u achter in het systeem prikt. Deze stok houdt de visual omhoog.
Roll-ups monteren

Wij zetten de roll-up systemen voor u in elkaar. Deze dienen op een bepaalde manier in elkaar gezet te worden welk bij elk soort systeem weer anders is.


Neem gerust contact op als u vragen heeft over ons roll-ups!