Trespa by Colorprofile, for you!

Colorprofile levert trespa panelen op maat gemaakt voor u! Wij leveren bijna alle maten.


Wat is Trespa

Wat is trespa? trespa is een hard houten paneel. Hiermee kun je perfect borden maken voor buiten. Deze borden kunnen wij op bijna elk formaat leveren. De meest voorkomende maten zijn 5mm en 10mm dikte
Onze aanpak van trespa

Wij maken al jaren trespa borden. Dit kunnen wij doen doormiddel van een sticker op het paneel te bevestigen of door rechtstreeks erop te printen. Uiteraard varieert de manier van aanpak en het formaat in prijs.


Bent u opzoek naar trespa borden te laten beprinten? Dan bent u bij het goede adres! Wij leveren bijna alle formaten, snel en precies zoals u ze wilt! Neem dus gerust contact op of kijk verder op deze pagina voor meer informatie over het printen van trespa panelen bij Colorprofile.
montage van trespa

Trespa is op allerlei verschillende manieren te monteren. Met een kit laag, schroeven middels geboorde gaten, 'u' profielen, etc.


Trespa is dus op alle mogelijke manieren te verwerken. Perfect voor buitengebruik omdat het paneel lang mee zal gaan. Doormiddel van alle montage mogelijkheden is het dus ook geen probleem om waar dan ook uw trespa paneel te bevestigen.


Neem gerust contact op als u vragen heeft over onze trespa panelen!