Video Editting by Colorprofile, for you!

Colorprofile maakt sinds 2 jaar ook "intro"fimpjes en kan u ook video-editting aanbieden. Onder video-editting bij Colorprofile kunt u verstaan dat wij uw filmpjes kunnen inkorten, effecten toevoegen, tekst er in laten lopen, etc. Bij "intro"filmpjes kunt u denken aan onderstaande filmpjes. Deze filmpjes worden meestal gebruikt door mensen die meerdere filmpjes zelf maken en voor elk filmje hun eigen intro zetten als een soort van watermerk en reclame doeleind.


Video Editting


Wij beschikken over een basisniveu wat betreft het video editing. Van effecten tot inkorten etc. kunt u bij ons terrecht. Als u vakantiefilmpjes heeft of zoiets dergelijken en u wilt er een mooie film van laten maken kunt u bij ons voor een niet al te hoge prijs een leuk filmpje van laten maken, geheel naar uw smaak en stijl. Wij filmen dus niet zelf, wij doen alleen de editting achteraf.
adobe after effects

Met deze software van Adobe maken wij film intro's. Deze intro's worden over het algemeen gebruikt als reclamering aan het begin van een film(pje). De meeste intro's die wij hebben gemaakt zijn gemaakt voor gaming video's. Deze video's worden gemaakt door mensen die een game spelen en hun zo gehete gamestyle willen laten zien aan andere mensen op internet. Daarom is zo'n intro een mooie reclamering voor die mensen zodat, als ze een mooie intro hebben, sneller onthouden worden. Echter heeft het maken van een intro in Adobe After Effects veel tijd nodig, omdat dit eigenlijk miljoenen foto frames zijn die gerenderd worden tot een filmpje. Zo duurt het al gauw zo'n 7 tot 8 uur renderen voor een filmpje van ongeveer 50-60 seconden.

  • Marvels Intro

    Deze intro is gemaakt voor een gaming guild genaamd Marvels.

  • Arphenion

    Deze intro is voor een gamer gemaakt: Arphenion Productions.

  • HouseHeating

    Deze intro is gemaakt voor het bedrijf HGB-trading.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over ons aanbod betreffende video-editting!