Sticker Vinyl by Colorprofile, for you!

Colorprofile levert al meer dan 6 jaar sticker vinyl van statisch hechtend tot OneWayVision. Hieronder vindt u enkele soorten sticker vinyl die wij leveren met daarbij een beschrijving waarvoor ze dienen en waarvoor ze gebruikt kunnen worden.


easy apply sticker vinyl

Easy Apply Sticker Vinyl wordt veel gebruikt door onze klanten maar ook door ons zelf voor eigenlijk de meeste klussen. De sticker vinyl is voorzien van luchtkanalen waardoor eventuele kreukels als luchtbellen gemakkelijk te verwijderen zijn. Dit vinyl is zeer geliefd bij veel professionele montage bedrijven.

Dit vinyl gebruiken wij ook om stickertjes voor u te plotten, in alle vormen en maten. De hechtkracht van deze vinyl is dermate goed dat deze langdurig goed zal blijven plakken. De folie hecht bijna overal op, het wordt ook wel gebruikt op Forex/Foam/Trespa/Dibond etc. Voor buitengebruik adviseren wij de stickers te laten lamineren.


statisch hechtend

Deze folie wordt voornamelijk gebruikt voor tijdelijk gebruik. Het is vooral te bevestigen op ramen/glas.

Heeft u een feestje? of staat u dit jaar op een beurs? Dan is onze statisch hechtende folie dé oplossing voor tijdelijk gebruik voor uw reclame uiting. Het is echter wel belangrijk dat de ondergrond goed ontsmet is, anders zal deze folie snel loslaten. Door de wrijving over de folie zal deze statisch worden en zo blijven hechten aan de ondergrond waar u het op plakt!


One Way Vision

One Way Vision Sticker Vinyl wordt veel gebruikt voor het behouden van privacy. Deze folie is perfect voor het afsluiten van uw ruimte zonder al te veel licht verlies.

One Way Vision is een geperforeerde folie die ook wel gaatjesfolie genoemd wordt. De printzijde is wit waardoor wij er gewoon op kunnen printen. Echter is de achterkant, de plakkende kant, zwart. Dit heeft te maken met het effect dat glas in zich heeft. Glas is van nature zwart, wat je niet direct ziet. Door deze folie er op te plakken kan iemand, als het licht is buiten, niet naar binnen kijken. Máár van binnen wel naar buiten! Daarom is deze folie perfect voor het behouden van uw privacy want u kunt gewoon naar buiten kijken.


Transparante sticker

Deze folie wordt veel gebruikt op ramen/glazen deuren, maar ook op fietsen.

De trasparante folie bedrukken wij met fullcolor inkt waardoor de achtergrond trasparante blijft maar toch de print zichtbaar is. Deze folie wordt dan op ramen/glas geplakt waardoor er wel door de sticker heen gekeken kan worden. Wit aflamineren is een optie voor meer kleurkracht. Dit is een oplossing om stickers op moeilijk bereikbare plekken van buitenaf aan de binnenzijde te kunnen beplakken.


Beurskwaliteit sticker vinyl

Onder Beurskwaliteit Sticker Vinyl wordt verstaan dat de folie niet langer dan een week of 2-3 zal hangen. Dit is een goedkopere variant qua vinyl.

De Beurskwaliteit Sticker Vinyl heeft een zachtere lijmlaag waardoor deze gemakkelijk te verwijderen is (deze folie heet dan ook wel removable sticker vinyl) Doordat deze folie niet zo'n sterke lijmlaag heeft is deze daarom dus wat goedkoper dan de langdurig houdbare lijmlaag als die op de Easy Apply Sticker Vinyl zit.


Neem gerust contact op als u vragen heeft over een of meerdere van de bovendstaande folies!