Auto wrapping by Colorprofile, for you!

Colorprofile doet ook het volledig wrappen van auto's. Wij gaan altijd zorgvuldig te werk en zorgen dat u altijd tevreden bent met het eindresultaat.


wrapping

Als het ontwerp akkoord is kunt u uw auto naar ons toe brengen en zullen wij deze met volledige concentratie aanpakken. Aan het wrappen van een auto hangt wel een prijskaartje.


Het volledig wrappen van auto's neemt wel behoorlijk wat tijd in beslag, wat de meeste mensen namelijk niet weten is dat heel veel onderdelen óf gedemonteerd worden, vervolgens wordt dan de auto gewrapped en dan weer terug gemonteerd. Óf de onderdelen blijven zitten maar is het nog lastiger om er om heen te gaan met de folie.


folie keuze

Wij gebruiken wrap folie van Avery voor de egale kleurpartijen/logo's etc(zonder verloop). Wij kunnen het verloop in uw logo/ontwerp eventueel zelf printen op speciale wrap folie die gelamineerd wordt zodat de kleur langer goed blijft.

Doormiddel van onze Avery kleurenwaaier kunnen wij uw logo tot bijna in de perfectie nabootsen met de kleurfolies. De kleuren die Avery niet maakt kunnen wij zelf printen. Vaak worden 3 soorten folie gebruikt bij het wrappen/beletteren van auto's en dat zijn de Avery folie, onze stickervinyl en OneWayVision voor op de achterramen. De achterramen zijn ook te beletteren/wrappen door middel van deze folie waardoor u vanuit de auto wel naar buiten kunt kijken maar van buiten niet meer naar binnen.


Neem gerust contact op als u vragen heeft over het wrappen
van auto's!