Webdesign by Colorprofile, for you!

Page ITEMS

Colorprofile heeft ook webdesign in het assortiment. Wij leveren basis websites voor mooie prijzen. Van de kleinste aanpassing tot een complete website bent u van harte welkom bij ons.


webdesign op maat

Wij doen praktisch alles op het gebied van websites op basisniveau. Dat wilt zeggen dat wij van de kleinste aanpassing, denkende aan plaatjes vervangen en kleurwijzigingen tot complete websites. Wij zijn nog steeds dagelijks verder aan het leren over de materie die zich achter websites verschuilt. Wij leveren responsive websites, dit betekend dat de website die wij voor u maken zowel op:
- PC,
- Laptop,
- Tablet &
- Telefoon
op het juiste formaat getoond wordt. Als u er voor kiest om uw website in 1 geheel op alle platformen te laten zien zullen wij deze niet op aparte wijze laten downsizen/resizen naar het formaat van het platform dat de website opvraagd. Denk aan een 21inch beeldscherm dat 1920 pixels (liggend) tot 1080 pixels (staand) px opvraagd, daar waar het op een tablet 768 pixels (staand) tot 1024 pixels (liggend) op zal vragen. Bij een telefoon is het in de meeste gevallen 128 - 320 pixels (staand) tot 480 pixels (liggend). De scripts die er voor zorgen dat alles procentueel verkleind wordt zullen dus eerst uitlezen welk formaat in pixels de platform aankan en deze daarnaar verkleinen om het gewenste formaat juist te laten zien.

Complete websites wilt zeggen dat wij vanaf scratch af aan met u om tafel gaan zitten. Wij vragen dan naar wat u precies wilt bereiken met uw website, puur op informatief niveau. Wat voor een stijl u mooi vindt, welke fonts wij zouden moeten gebruiken als u daar een voorkeur voor heeft, etc. Wij kunnen zowel HTML4(websites met meerdere losse pagina's) websites leveren als HTML5(websites van 1 pagina met meerdere secties/pagina's erin. Voorbeeld:BosGraphicDesign.nl)Wij maken websites op informatief niveau. Daarmee bedoelen wij dat de website geen speciale functies heeft als een klanten inlog of een database voor een eventuele webshop of mailsystem. Wij kunnen echter wel een aantal producten in uw website toevoegen als een Google Maps met routebeschrijving met uw adres erin. Een e-mail formulier wat ingevuld kan worden door uw websitebezoekers. Uiteraard wordt deze mail via PHP scripts en JavaScript scripts gevalideert waardoor u geen mail binnen zal krijgen van hackers/botters(spam).

Voor een leuke prijs en een niet al te lange levertijd, mits de input die wij nodig hebben zoals foto's en tekst optijd wordt gestuurd, heeft u uw eigen website. Wij baseren onze prijzen op de tijd die wij schatten met uw website bezig te zijn, deze prijs zullen wij dan ook pas baseren na het eerste gesprek dat wij met u aan zullen gaan zodat wij weten waar wij aan toe zijn. Zodra wij een indruk hebben over wat u wilt bereiken met uw website kunnen wij direct een prijsafspraak met u maken.<-- HTML4


HTML5 -->
Neem gerust contact op als u vragen heeft over ons aanbod betreffende webdesign!